Ga naar de inhoud

Van Aert, Alaphilippe, Wiggins en co: met z'n allen feliciteren ze Van der Poel

 ma 28 juni 2021 09:41

Niet alleen door de manier waarop, ook dankzij de emotionele waarde van zijn overwinning ontstond er een lawine aan complimenten voor Mathieu van der Poel. Meteen na de finish zetten Tadej Pogacar en Wout van Aert hem in de bloemetjes, op Instagram was er ook veel bewondering.

Onze collega's van Wielerflits registreerden hoe Tadej Pogacar nog eens fijntjes onderstreepte dat Mathieu van der Poel ook het geel had veroverd. 

 

In de achtergrond wachtte Wout van Aert netjes zijn beurt af om zijn Nederlandse concurrent een hartelijke proficiat toe te wensen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zondagavond deelde Mathieu van der Poel een foto van zijn zege op Instagram. "Deze is voor jou", schreef hij over zijn eerbetoon aan Raymond Poulidor.

 

"Dit is er eentje voor de geschiedenis. Proficiat, kerel", reageerde Julian Alaphilippe, die zijn gele trui verloor aan Van der Poel.

 

Met onder meer een vuistje onderstreepte Tadej Pogacar nog eens zijn bewondering, Sir Bradley Wiggins reageerde met een hartje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: