Franse eersteklasser Stade Reims vist assistent Will Still op

  Stade Reims heeft zijn nieuwe technische staf voor volgend seizoen voorgesteld. De Spanjaard Oscar Garcia volgt de Fransman David Guion op als T1 en krijgt onze landgenoot Will Still naast zich als assistent.

  De 28-jarige Will Still was dit seizoen de jongste hoofdtrainer ooit in de Jupiler Pro League, bij Beerschot. Enkele weken geleden koos de Antwerpse club echter voor Peter Maes als nieuwe T1 voor volgend seizoen. Still mocht blijven als T2, maar paste daarvoor.

   

  Still zal bij Reims gaan samenwerken met de Belgische spelers Thomas Foket, Wout Faes en Thibault De Smet. De vlot drietalige Waals-Brabander, die Engelse roots heeft, was eerder ook al een korte periode hoofdcoach bij Lierse. Als videoanalist werkte hij ook voor STVV en Standard. 

   

  Reims beëindigde de Ligue 1 eind mei op een teleurstellende veertiende plaats.