Ga naar de inhoud

Tony Martin houdt elleboogbreuk over aan valpartij met Roglic

 do 11 maart 2021 22:19

Jumbo-Visma kan een tijdje niet meer rekenen op Tony Martin. De Duitser kwam samen met zijn kopman Primoz Roglic ten val in de 5e rit van Parijs-Nice. Uit onderzoeken in het ziekenhuis blijkt nu dat hij daar een elleboogbreuk aan heeft overgehouden.

Tony Martin ging op 35 kilometer van de streep in Bollène samen met ploegmaat Primoz Roglic tegen de vlakte. De geletruidrager kon zijn weg voortzetten, Martin niet. De Duitser probeerde nog even om op zijn fiets te kruipen, maar was duizelig en werd naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Nu blijkt dat hij aan de crash een elleboogbreuk heeft overgehouden. De 35-jarige Duitser mist zo goed als zeker de Ronde van het Baskenland (5-10 april).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.