Nederlander zingt Guus Meeuwis in Moskou, Bilbao-speler haalt trompet boven

    "Het is een nacht", zingt Jorrit Hendrix bij zijn nieuwe club Spartak Moskou.

    Voor een lading opmerkelijke beelden uit het Europese voetbal gaan we deze week de muzikale toer op. Bij Spartak Moskou moet de Nederlandse nieuwkomer Jorrit Hendrix een lied zingen, bij Athletic Bilbao haalt aanvaller Asier Villalibre zijn trompet boven.

    Niet alleen nieuwkomers bij de Rode Duivels moeten een lied zingen voor de hele spelerskern, ook bij de Russische club Spartak Moskou is het een traditie.

     

    Het voorbije weekend was aanwinst Jorrit Hendrix aan de beurt. De ex-middenvelder van PSV koos voor de Nederlandse klassieker "Het is een nacht" van Guus Meeuwis & Vagant. Of de Russen er iets van begrepen hebben, betwijfelen we.