Peter Maes wordt de nieuwe coach van STVV

    Peter Maes

    STVV kiest voor Peter Maes als opvolger voor de ontslagen Kevin Muscat. Maes zat sinds eind vorig seizoen zonder werk, nadat zijn contract bij Lommel niet verlengd werd. In Sint-Truiden tekent hij voor 2,5 jaar, straks wordt hij voorgesteld.

    Na het ontslag van Kevin Muscat leek de Duitser Bernd Hollerbach in polepositie te liggen om de Australiër op te volgen. Maar de ex-coach van Moeskroen stelde te veel eisen over de samenstelling van de technische staf, waardoor de onderhandelingen spaak liepen.

     

    Zo is STVV uiteindelijk terechtgekomen bij Peter Maes, die werkloos was na zijn (gedwongen) afscheid bij Lommel vorig seizoen. Maes was voor zijn periode bij Lommel onder meer coach bij KV Mechelen, Lokeren en RC Genk. In Sint-Truiden krijgt hij een contract voor 2,5 jaar.