STVV ontslaat coach Muscat, Hollerbach in poleposition als opvolger

  Kevin Muscat was exact een halfjaar trainer bij STVV.

  Kevin Muscat heeft het nieuwe jaar dan toch niet gehaald bij STVV. Na de 3-2-nederlaag bij Moeskroen waren de Limburgers vervaarlijk dicht bij de degradatiezone gezakt. Het bestuur ziet geen toekomst meer in de samenwerking met Muscat, die er nog maar sinds de zomer zat.

  Kevin Muscat streek afgelopen zomer zonder al te grote adelbrieven neer bij STVV. De positie van de Australiër stond al snel onder druk, maar steeds wist hij het bestuur met een overwinning op het juiste moment toch te overtuigen.

   

  Op bezoek bij Moeskroen verspeelde Muscat uiteindelijk zijn laatste sprankeltje krediet. Een 16e plaats in het klassement én de dreiging van een degradatie stroken niet met de steile ambities van de Japanse eigenaars.

   

  Muscat wordt naar alle waarschijnlijkheid opgevolgd door Bernd Hollerbach. We leerden de Duitser vorig seizoen kennen bij Moeskroen, waar hij een groot deel van het seizoen miste met gezondheidsproblemen.