Ga naar de inhoud
Jupiler Pro League
speeldag 1

AA Gent plukt "toptalent" Parmentier weg bij ter ziele gegane Sporting Lokeren

 di 21 april 2020 12:02
Mathéo Parmentier debuteerde dit seizoen voor Lokeren.
Mathéo Parmentier debuteerde dit seizoen voor Lokeren.

AA Gent heeft na het faillissement van Lokeren niet lang gewacht om te gaan winkelen bij de buren. De Buffalo's hebben de 17-jarige middenvelder Mathéo Parmentier een contract voor 3 seizoenen voorgeschoteld. "Een toptalent", klinkt het in Gent.

Ondanks zijn prille leeftijd kwam Mathéo Parmentier dit seizoen al enkele keren in actie in 1B. "Daar etaleerde hij al zijn voetballende kwaliteiten en zijn duelkracht", zegt AA Gent, dat de verdedigende middenvelder voor 3 seizoenen aan zich gebonden heeft.

 

Sportief manager Tim Matthys is opgetogen met de komst van Parmentier.  “Mathéo is een speler met een mooie toekomst en hij sluit aan bij de A-kern. Met deze aanwerving bewijzen we eens te meer dat er toekomstgericht gewerkt wordt en dat er meer en meer ingezet wordt op jeugdige talenten", klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.