Ga naar de inhoud

Een goal om in te kaderen: keeper trapt bal tot aan andere 16, waar De Sutter binnenkopt

 zo 23 februari 2020 20:32
Tom De Sutter gaat de bal over de keeper koppen.
Tom De Sutter gaat de bal over de keeper koppen.

Heeft uw lievelingsclub in de lagere afdelingen dit weekend gewonnen, gelijkgespeeld of verloren? Op sporza.be kunt u elke week alle uitslagen (+ klassementen) van eerste amateur tot en met eerste provinciale consulteren.

Assist van de doelman voor De Sutter

Een opmerkelijk tafereel speelde zich zaterdagavond af in 2e amateur A, waarin Knokke FC met 0-4 won op het veld van KFC Mandel United.

 

Sven Dhoest, de doelman van Knokke en ex-keeper van Club Brugge, ramde de bal bij een uittrap tot net voor de 16 van Mandel United, waar Tom De Sutter er als de kippen bij was om de 0-3 binnen te koppen. Een doelpunt met twee baltoetsen dus!

 

Met 22 wedstrijden op zijn teller heeft Knokke 59 punten. Dat zijn er 17 meer dan nummer 2 Mandel United (met 23 matchen) en 18 meer dan SK Ronse (met 22 matchen). De terugkeer van de kustploeg naar 1e amateur lijkt een kwestie van enkele weken.

Bekijk het doelpunt van De Sutter: