Flames on the move: OHL ziet Kees naar Leicester trekken, PSV plukt Evrard weg bij Chelsea

 vr 19 juli 2024 13:46
Sari Kees speelde al 30 keer voor de Red Flames.

Opnieuw hebben 2 van onze Red Flames een mooie transfer versierd. Sari Kees trekt naar het Leicester van Janice Cayman. Nicky Evrard verlaat Chelsea dan weer na 1 seizoen voor PSV.

Na 12 jaar trekt Sari Kees de deur achter zich dicht bij Oud-Heverlee Leuven. Ze trekt naar Leicester City, waar ze Janice Cayman tegen het lijf zal lopen. Kees ondertekende er een contract voor 3 seizoenen.

Ze kijkt al hard uit naar haar nieuw avontuur. "Dit is een heel grote kans voor mij. Ik ben hier al 2 keer geweest met Leuven en de sfeer was hier heel goed. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen."

De 23-jarige verdedigster genoot bij OHL zo goed als haar volledige opleiding en maakte in 2016 haar debuut bij de A-ploeg. OHL ziet met Sari Kees zo een tweede sterhouder vertrekken. Eerder verliet Marie Detruyer Leuven al voor Inter Milaan. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nicky Evrard naar PSV: "Hier om geschiedenis te schrijven"

Na een rampseizoen bij Chelsea heeft Nicky Evrard een nieuwe club gevonden. Ze trekt naar PSV, waar ze een contract van 2 seizoenen ondertekende.

"Het is een hele mooie dag en ik ben heel trots dat ik nu deel uitmaak van PSV. Er zijn een heleboel redenen waarom ik hier graag wilde tekenen. De club is zeer ambitieus, de toekomstplannen zijn groot en het team wordt steeds sterker. Ik ben hier om voor de prijzen te spelen en om geschiedenis te schrijven", aldus Evrard.

Vorige zomer verliet de doelvrouw OHL voor Chelsea, waar ze een contract voor 3 jaar had ondertekend. Maar door de concurrentie werd ze meteen uitgeleend aan Brighton. Door blessureleed kon ze daar maar 3 keer onder de lat staan, waardoor de Gouden Schoen van 2022 na 6 maanden al terugkeerde naar de Blues.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.