Uniek! Win een VIP-helikoptervlucht tijdens de Touretappe van dinsdag 2 juli over de Galibier

 do 1 juli 2021 19:28

De Tour de France 2024 belooft vuurwerk van bij de start, met een pittig openingsweekend in en rond Firenze.  Op dinsdag 2 juli trekt het peloton de Alpen in, met een rit over de Galibier. Jij kan die rit van dichtbij meemaken als vip, dankzij Škoda, partner van Sporza Tourmanager. 

Wat mag de winnaar verwachten? 

 

Je mag samen met een partner de laatste dag op Italiaanse bodem van kortbij beleven. Jullie worden als echte sterren in de watten gelegd door het team van Škoda, met een helikoptervlucht als kers op de taart.

 

Je volgt de rit tussen Pinerolo en Valloire zowel vanuit de wagen tussen de renners, als over de Galibier vanuit de helikopter.

 

Wil je winnen? Dan moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag en zo dicht mogelijk op de schiftingsvraag zitten. 

 

De wedstrijd loopt tot 25 juni om 23.59 uur. De winnaar wordt op 26 juni al gecontacteerd, want op 1 juli zit je al op het vliegtuig naar Italië. De terugvlucht is op 3 juli. 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Jouw ploeg mee aan de start?
rit 20  /  21 - Nice > Col de la Couillole
0
dagen
11
uur
35
minuten
16
seconden
Stel op tijd jouw ploeg samen en word dé Tourmanager van 2024!
Stel je ploeg samen
Gerelateerd: