Om middernacht nog in de studio, vanochtend al examen: "De kans dat Albanië EK wint, is groter dan mijn slaagkans"

 ma 17 juni 2024 06:15

De Rode Duivels zijn niet de enige die vandaag voor een belangrijke test staan. Ook Hannes Van der Bruggen is hetzelfde lot beschoren. Dat mag je zeer letterlijk nemen, trouwens: de middenvelder van Cercle Brugge heeft deze ochtend een examen oogheelkunde. En dat terwijl hij gisteren een hele avond rondhing in onze analysestudio. "Ik ga toch een kort nachtje tegemoet", klonk het al met kleine oogjes.

Wat doe jij aan de vooravond van je examen?

Profvoetballer Hannes Van der Bruggen stond gisteren tot middernacht doodleuk aan de analysetafel van Dat is fussball. De middenvelder van Cercle Brugge had deze ochtend nochtans een examen neurologie/neuropathologie.

Het is altijd zijn doel geweest om zijn vader als opticien op te volgen. Al had Van der Bruggen niet meteen het beste oog in zijn slaagkansen vandaag.

"De kans dat Albanië het EK wint, is groter dan de kans dat ik door mijn examen zal zijn", grapte hij in de studio. "Ik heb niet al te veel tijd gehad om te studeren, eigenlijk. En nu ga ik toch een kort nachtje tegemoet."

"Maar goed, we gaan er het beste van maken. Het zou nu ook geen ramp zijn  als ik het deze keer niet haal."

 

"Want onderschat Albanië ook niet, hé", sprak hij zichzelf nog wat goede moed in.

Gerelateerd: