Ga naar de inhoud

Na Bryan De Valck moet nu ook Thibaut Vervoort afhaken voor EK-kwalificatietoernooi in Kopenhagen

 do 6 juni 2024 22:14
Geen Vervoort in Kopenhagen.

De kopzorgen voor 3x3-coach Christopher Pegg worden groter en groter. Nadat eerder al Bryan De Valck moest passen met een klaplong, haakt nu ook Thibaut Vervoort geblesseerd af voor het kwalificatietoernooi in Kopenhagen. Daar moeten de 3x3 Lions een ticket proberen te bemachtigen voor het EK.

Bryan De Valck heeft er een kompaan bij in de lappenmand. Thibaut Vervoort kan vrijdag en zaterdag niet spelen op het EK-kwalificatietoernooi in Kopenhagen.

 

Vervoort viel uit op de 3x3 World Tour in Marseille, waar hij zich met Team Riffa blesseerde aan de kuit. Er wachten hem enkele weken gedwongen rust.

 

Zonder beide sleutelspelers moeten de Lions nu op zoek naar de kwalificatie voor het EK 3x3 in augustus. Coach Christopher Pegg selecteerde Dennis Donkor, Caspar Augustijnen, Jonas Foerts en Vic Van Oosterwyck. Voor die laatste is het zijn eerste officiële selectie bij de 3x3-ploeg.

 

De Lions nemen het in Denemarken op tegen Kroatië, Italië en Denemarken. Spanje, Tsjechië, Portugal en Hongarije vormen poule B. De twee finalisten verdienen een ticket voor het EK. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: