Ga naar de inhoud

BEKIJK - Tom Boon krijgt hockeybal vol in gelaat en dankt mondstuk: "Bedankt om mijn leven te redden"

 do 23 mei 2024 11:49
Boon ligt groggy op de grond en haalt zijn gebitsbeschermer uit zijn mond.

Tom Boon is gisteren met de schrik vrijgekomen in de Hockey Pro League tegen Ierland. De Red Lion kreeg een schot van ploegmaat Nelson Onana vol op zijn gezicht en ging groggy tegen de grond. Gelukkig voor Boon droeg hij een gebitsbeschermer. "Dat heeft mijn leven gered."

De Red Lions beleefden woensdag geen prettige dag in de Hockey Pro League. Tegen Ierland, 's werelds nummer elf, gingen de jeugdige Belgen voor eigen volk in eigen huis onderuit met 1-2.

 

Voor aanvaller Tom Boon werd het helemaal een baaldag. Hij kreeg een loeihard schot van ploegmaat Nelson Onana vol in zijn gelaat. Boon ging meteen tegen de grond en moest even bekomen.

 

Gelukkig voor onze landgenoot droeg hij een mondstuk, waardoor zijn tanden gespaard bleven van groter onheil. Boon liep wel een snee op in zijn bovenlip, die gehecht moest worden.

 

"Alles is oké, het kon slechter zijn afgelopen", reageerde Boon vandaag op sociale media. "Bedankt voor de steunberichten en bedankt aan mijn mondstuk om mijn leven te redden", knipoogde hij.

De averij bij Boon en de bewuste fase (op de tweede slide):

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: