Ga naar de inhoud

Bayern moet op zoek naar ander doelwit, Nagelsmann blijft ook na EK bondscoach bij Duitsland

 vr 19 april 2024 13:41
Julian Nagelsmann.

Julian Nagelsmann blijft ook na het komende EK in eigen land bondscoach van Duitsland. Slecht nieuws voor Bayern München, dat erop gebrand was om zijn ex-coach terug te halen.

FC Bayern München is op zoek naar een nieuwe coach, omdat Thomas Tuchel na dit seizoen vertrekt. De recordkampioen liet zijn oog vallen op ex-coach Julian Nagelsmann (36), die er tussen 2021 en 2023 al aan de slag was.

 

Maar die piste moet Bayern loslaten, want Nagelsmann heeft zijn contract bij de Duitse voetbalbond verlengd tot 2026. Hij blijft na het EK in Duitsland dus aan de slag tot het WK, al moet Duitsland zich natuurlijk nog plaatsen.

 

"Het is een beslissing van het hart. Het is een enorme eer om de Duitse nationale ploeg te coachen en met de beste spelers van het land te mogen werken", zei Nagelsmann.

 

"Samen willen we succesvol zijn op het EK op eigen bodem, en daar kijken we naar uit. Daarna kijk ik, samen met mijn staf, uit naar de uitdaging van het WK," voegde Nagelsmann eraan toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: