Ga naar de inhoud

Het Fenerbahçe van Batshuayi overweegt zich terug te trekken uit competitie na aanval op spelers

 ma 18 maart 2024 21:04

De ontspoorde topper tussen Trabzonspor en Fenerbahçe blijft nazinderen in Turkije. Zo overweegt de club van Rode Duivel Michy Batshuayi - die zich in het tumult liet opmerken met een karatetrap - om zich terug te trekken uit de Turkse competitie. Fenerbahçe staat momenteel tweede in het klassement.

De rust is nog lang niet weergekeerd in de Turkse competitie.

Zondag liep de wedstrijd Trabzonspor- Fenerbahçe helemaal uit de hand. Na het laatste fluitsignaal bestormden enkele fans van de thuisploeg het veld en ontstond er een vechtpartij met de spelers van Fener.

 

Dat ook Michy Batshuayi zich liet meeslepen in alle commotie heeft u wellicht al zien passeren. Het beeld dat De Rode Duivel een stevige karatetrap uitdeelde aan een fan ging al snel na de confrontatie viraal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ondertussen heeft de club van de Belgische spits ook gereageerd op de incidenten van zondag. Zo overweegt het zich - "na de aanval op zijn spelers" - terug te trekken uit de Turkse competitie.

 

Fenerbahçe houdt op 2 april een buitengewone algemene ledenvergadering. Tot de agendapunten behoort onder meer de evaluatie van de gebeurtenissen in Trabzon en de bijbehorende stappen die moeten worden ondernomen na het incident "inclusief de terugtrekking van ons eerste voetbalteam uit de Super Lig", klinkt het.   

 

Fenerbahçe staat momenteel tweede in de Turkse competitie, op 2 punten van koploper Galatasaray, de club van Dries Mertens.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: