Ga naar de inhoud

Je speelt niet alleen voor de eer: dit is de prijzenpot van Sporza Wielermanager

 vr 23 februari 2024 16:54

Akkoord, Sporza Wielermanager is er vooral om uit te kunnen pakken bij je vrienden als de zaken goed draaien. Maar daarnaast vallen er ook wel enkele mooie prijzen te winnen. Voor eindwinnaars, maar ook voor dagwinnaars. 

Eindklassement 1e plaats

Win een schitterende Ridley Fenix en rijd jouw eigen klassiekers! De Fenix is zowel geschikt voor prestatiegerichte ritten als voor comfortabele afstandsuitdagingen.

Eindklassement 2e en 3e plaats

Never stop cycling met de ultieme GPS-fietscomputer op zonne-energie waar je op kunt vertrouwen wanneer je hem het meest nodig hebt.Edge 1040 Solar is klaar voor elke rit, van afgelegen, onverharde paden tot onvergetelijke klimtochten.

Speeldagwinnaar

Lidl wordt dit voorjaar verspartner van jouw peloton.Win een voorjaar lang gratis vers van Lidl, en beleef onvergetelijke fietsmomenten met jouw vrienden of familie.

Mewa-minicompetitie

Doe mee met de Mewa-minicompetitie en win een unieke prijs.Als je ploeg op kop staat in deze mini competitie na Classic Brugge–De Panne dan mag je het Mewa-konvooi vervoegen tijdens Gent-Wevelgem. Beleef deze klassieker vanuit de buik van het peloton.

Eindklassement Top 10

Win 10x €150 in sportvoeding van 6d Sports Nutrition. 6d is een Belgisch sportvoedingsmerk waar kwaliteit en wetenschap primeren. Hun ruim aanbod sportvoeding is er voor elke gedreven atleet die zijn prestaties wenst te maximaliseren. 6d is onder andere trouwe partner van Soudal Quick-Step en de Red Lions.