Ga naar de inhoud

Yves Vanderhaeghe na 10 competitiewedstrijden ontslagen bij Saudische club Al-Faisaly

 vr 17 november 2023 12:13
" "
De 53-jarige Yves Vanderhaeghe tekende in juni een contract voor een jaar in de Saudische 2e klasse.

Yves Vanderhaeghe is niet langer de coach van de Saudische tweedeklasser Al-Faisaly. Onze landgenoot was sinds juli aan de slag in het Midden-Oosten.

Het Saudisch avontuur van Yves Vanderhaeghe (53) blijkt van korte duur. Onze landgenoot was 5 maanden aan de slag bij de tweedeklasser Al-Faisaly en moet nu dus zijn bureau leegmaken.

 

"Het management van de club heeft in onderling overleg met Vanderhaeghe beslist het contract te beëindigen. We willen hem en zijn technische staf danken voor hun periode bij het team", klinkt het bij de club.

Al-Faisaly staat na 10 speeldagen op een verdienstelijke 5e plaats op slechts 6 punten van de top 3, die recht geeft op promotie. Vanderhaeghe slaagde er ook in zijn team naar de kwartfinales van de beker te loodsen, waar een duel met het Al-Ittihad van Karim Benzema wachtte. 

 

De resultaten bleken niet voldoende voor het Saudische bestuur, dat snel een opvolger gevonden heeft met de Braziliaan Marcelo Chamusca (57).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.