Ga naar de inhoud

Luidruchtige Toulouse-fans verstoren persconferentie van geïrriteerde Klopp: "Wie zijn idee was dit?"

 vr 10 november 2023 10:52

Op zijn gezicht stond af te lezen dat hij er liever niet was. Jürgen Klopp baalde op de persconferentie na de nederlaag in Toulouse. Daar werd de late gelijkmaker van Liverpool afgekeurd voor handspel van Mac Allister. Wanneer de thuisaanhang dat luid vierde, was dat hoorbaar tot in de perszaal. "Wow ...", zuchtte de trainer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet in de opperbeste stemming.

 

Nadat Jürgen Klopp de late gelijkmaker van zijn team op het veld van Toulouse afgekeurd zag, keek hij niet uit naar de persbabbel die hij erna moest geven.

 

En al zeker niet in de omstandigheden waarin de persconferentie verliep. De Liverpool-coach hoorde de vragen van de journalisten niet door luide gezangen en tromgeroffel van de thuisfans.

 

Dat irriteerde de Duitser zichtbaar mateloos. "Wie had het idee om de persconferentie hier te organiseren?", vraagt Klopp zich luidop af.

 

"Wow ...", voegde hij toe, terwijl hij de zaal scande met zijn ogen op zoek naar de schuldige.

 

"Jullie moeten heel luid jullie vragen stellen, anders versta ik er niets van. Wat ik vond van onze prestatie? We waren zo goed georganiseerd als dit persmoment."

 

Een die Klopp en de aanwezige journalisten niet snel zullen vergeten.

Gerelateerd: