Ga naar de inhoud

Neymar reageert aangeslagen op zware knieblessure: "Heel triest moment, het ergste"

 do 19 oktober 2023 11:36
Neymar.

Neymar (31) heeft een kaakslag van jewelste gekregen. De Braziliaanse superster liep dinsdagnacht een zware blessure op in de interland tegen Uruguay. Hij moet onder het mes en is 6 tot 12 maanden out. "Ik weet dat ik sterk ben, maar deze keer heb ik mijn naasten nog meer nodig", reageerde een aangeslagen Neymar op Instagram.

Zijn tranen lieten al het slechtste vermoeden en ook zijn schietgebedje op sociale media heeft de diagnose niet kunnen verbloemen.

 

Neymar raakte dinsdagnacht zwaar geblesseerd in de wedstrijd tegen Uruguay en het verdict is keihard.

 

Al-Hilal, de Saudische club van Neymar, en de Braziliaanse voetbalbond spreken van een gescheurde voorste kruisband van zijn linkerknie en een letsel aan zijn meniscus.

 

Neymar moet onder het mes. Er werd geen termijn gekleefd op zijn inactiviteit, maar er wordt rekening gehouden met een periode van 6 maanden tot liefst een jaar.

 

Neymar maakte afgelopen zomer de overstap van PSG naar Saudi-Arabië. Hij speelde bij zijn nieuwe club tot dusver slechts een handvol wedstrijden. 

Neymar: "Ik leg mijn lot in de handen van God"

Neymar was nog maar enkele weken fit, nadat hij in maart onder het mes gegaan was met zijn enkel. De klap kwam dan ook nog harder binnen: "Dit is een heel triest moment, het ergste", opende hij zijn post op Instagram.

"Ik weet dat ik sterk ben, maar deze keer heb ik mijn naasten (familie en vrienden) nog meer nodig."

"Het is niet makkelijk om met blessures en een operatie om te gaan. Ik moet er allemaal weer door en dat na 4 maanden herstel."

Toch laat hij het hoofd niet hangen: "Ik heb vertrouwen, zelfs te veel... Ik leg de kracht in de handen van God, zodat hij de mijne kan vernieuwen."

De vedette sloot af met een dankwoord voor alle berichten van steun en liefde. En gooide enkele uren later nog één woord de sociale ether in: "Geloof!"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: