Allan Davis moet weg bij Lotto-Dstny na verhalen over grensoverschrijdend gedrag

 di 22 augustus 2023 15:15

Lotto Dstny heeft de samenwerking met ploegleider Allan Davis beëindigd. De ploeg zelf geeft weinig commentaar bij de breuk, maar de voorbije weken stond de Australiër al op non-actief nadat er verhalen waren opgedoken waarin hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag.

"Zonder in te gaan op de details hebben we beslist om niet langer samen te werken met Allan", zegt Stéphane Heulot, de CEO van Lotto - Dstny.

 

"Lotto-Dstny heeft zijn eigen normen en waarden die we dagelijks in ons beleid en in het team hanteren. We hebben een lijn waar we niet van afwijken en we verlangen dat onze medewerkers zich daar aan houden."

 

De 43-jarige Davis kwam in een slecht daglicht toen er op sociale media screenshots opdoken van berichten die de ploegleider naar een vrouw had gestuurd. Hierop besloot Lotto-Dstny om zelf een onderzoek in te stellen naar grensoverschrijdend gedrag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.