Premier League klassement

Arsenal betaalt 70 miljoen euro voor Kai Havertz: "Een echte familieclub"

 do 29 juni 2023 16:06

De uitverkoop bij Chelsea blijft maar duren, want ook Kai Havertz verlaat Stamford Bridge. De Duitser belandt iets verderop in Londen, bij Arsenal. De Engelse vicekampioen heeft 70 miljoen euro veil voor de nog altijd maar 24-jarige Havertz.

Al jarenlang wordt Kai Havertz een grote toekomst voorspeld en die leek hij bij Chelsea aanvankelijk ook te bevestigen. Zo scoorde hij het beslissende doelpunt in de finale van de Champions League.

Maar Havertz kon de lijn niet echt doortrekken en ging geleidelijk aan mee kopje-onder bij Chelsea. Bij Arsenal hoopt hij zijn carrière nieuw leven in te blazen.

"Hier zijn zoveel getalenteerde spelers", zegt Havertz, die bij Arsenal ploegmaat wordt van Leandro Trossard en misschien ook Sambi Lokonga.

 

"Dit is een echte familieclub, dat stralen de spelers zowel op als naast het veld uit. Dat zorgt ervoor dat Arsenal zo'n lastige club is om tegen te spelen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.