Ga naar de inhoud

Neymar komt met publieke excuses na overspel op zwangere vriendin: "Onze liefde overwint"

 vr 23 juni 2023 11:19
Neymar zou zich niet aan de regels gehouden hebben tijdens het overspel.

Braziliaans wonderkind Neymar (31) heeft zich nog maar eens in de nesten gewerkt. Media uit zijn thuisland meldden vorige week dat hij valentijn zou hebben doorgebracht met een andere vrouw. Nu komt hij met excuses op Instagram voor zijn zwangere vriendin Bruna Biancardi (27).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Open relatie met 3 regels

"Ik probeer goed te praten wat niet goed te praten is."

 

Daarmee begint Neymar zijn betoog op Instagram. Hij heeft het niet zozeer over het overspel zelf, want dat is in de relatie tussen Neymar en Bruna Biancardi volgens Braziliaanse media geen probleem.

 

De twee hebben een open relatie, maar er gelden wel drie regels als Neymar afspreekt met andere vrouwen: alles moet discreet gebeuren, er moeten altijd voorbehoedsmiddelen gebruikt worden en er mag niet op de mond worden gekust.

 

Maar een week geleden maakte de Braziliaanse influencer Fernanda Campos wereldkundig dat ze Valentijnsnacht - in Brazilië op 12 juni - heeft doorgebracht met de superster van PSG.

Ik durf te zeggen dat ik elke dag fouten maak, op en naast het veld.

Neymar

Campos wist naar eigen zeggen niet dat Neymar een relatie heeft, maar besloot het nieuws naar buiten te brengen toen ze op sociale media een foto van Neymar en zijn vriendin zag.

 

Daardoor is van discretie dus geen sprake meer en is 1 van de 3 regels waaraan Neymar zich moest houden gebroken. Ook de 2 andere voorwaarden zou Neymar aan zijn laars gelapt hebben.

 

Nu ziet hij zijn schuld in en onderneemt hij een verzoeningspoging via Instagram.

Als een privézaak openbaar wordt, moeten de verontschuldigingen ook openbaar worden geuit.

Neymar

"Ik probeer goed te praten wat niet goed te praten is. Maar ik heb je nodig in het leven. Ik heb een fout gemaakt. En ik durf te zeggen dat ik elke dag fouten maak, op en naast het veld", steekt hij van wal.


"Ik heb me al verontschuldigd, maar ik voel me gedwongen om dat ook publiekelijk te doen. Want als een privézaak openbaar wordt, moeten die verontschuldigingen ook openbaar worden geuit."


Neymar wil er alles aan doen om de scheve situatie recht te zetten.


"Ik weet niet of het nog goed komt tussen ons, maar ik ben er zeker van dat ik het wil proberen. Onze liefde voor onze baby zal het overwinnen. En de liefde voor elkaar zal ons sterken. Voor altijd wij. Ik hou van jou", besluit hij.