Ga naar de inhoud

Lotte Kopecky soleert naar 7e overwinning van het seizoen in Dwars door het Hageland

 za 10 juni 2023 14:42

Superieur op de Citadel van Diest. Lotte Kopecky heeft haar favorietenrol in de Elmos Dwars door het Hagenland met veel bravoure vervuld. De kopvrouw van SD Worx was van begin tot einde bij de pinken op de vele onverharde stroken en maakte het op de slotklim feilloos af.

Een parcours dat met zijn vele onverharde stroken een speeltuin is voor technici, lokte Lotte Kopecky naar de Elmos Dwars door het Hageland

 

Onze landgenote was de gedoodverfde favoriete, maar ging feilloos met die druk om. Wanneer er zich een grote kopgroep van 26 kasseiliefhebbers losrukte van het peloton, was Kopecky meteen bij de pinken. 

 

De kopvrouw van Team SD Worx kon opnieuw rekenen op haar sterke ploeg, die de boel perfect in haar voordeel controleerde.

 

Zo kreeg de Belgische de kans om haar ploegmakker Mischa Bredewold en haar rugzak Christina Schweinberger op de flanken van het slotklimmetje naar de Citadel van Diest achter te laten.

 

En zo geschiedde, Kopecky was vandaag een maatje te sterk voor de rest en soleerde na een verschroeiende tussenversnelling naar haar zevende overwinning van het seizoen.

 

Schweinberger van Fenix-Deceuninck vergalde nog een één-tweetje met Bredewold.

Lotte Kopecky: "Ik wist dat die helling mij lag dus ik ging er met veel vertrouwen naartoe"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: