Ga naar de inhoud

Tadej Pogacar geeft update: "Al hard gewerkt in keuken en tuin", ook Remco Evenepoel leeft mee

 wo 17 mei 2023 21:20

Tadej Pogacar heeft niet stilgezeten sinds hij zijn pols brak in Luik-Bastenaken-Luik. Met een brace kan hij thuis al op de rollen rijden, maar zondagskind Pogacar vult zijn dagen met nog veel andere dingen. "Saai is het nooit." Ook Remco Evenepoel zag de post en liet bemoedigende woorden achter.

Tadej Pogacar brak een maand geleden zijn pols tijdens Luik-Bastenaken-Luik en sindsdien is zijn race tegen de klok om op tijd topfit te geraken voor de Tour de France gestart.

Zenuwachtig of kregelig lijkt Pogacar ondanks die tijdsdruk niet te zijn. Op Instagram post hij een update over zijn voorbije weken.

 

"Ik heb twee goeie weken achter de rug: Monaco en omgeving ontdekken, hard labeur op de rollen en mijn pols verzorgen."

 

"Helemaal niet saai dus, maar het leukste is dat ik nu kan supporteren voor Urska Zigart in Spanje."

 

"Ik zal jullie wel een nieuwe update geven zodra ik weer op de weg kan fietsen. Tot dan wacht mij nog heel wat werk in de keuken en de tuin."

 

De post werd op korte tijd door vele tienduizenden wielerfans geliket, onder wie ook Remco Evenepoel ."Marathon man Pog", schrijft hij erbij (vanuit zijn eigen ziekenbed?). "Blijven vechten, baas!"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.