Ga naar de inhoud

Heeft Jelle Vossen een toekomst in eerste klasse? "Mocht ik hem zijn, bel ik naar Steven Defour"

 ma 24 april 2023 22:57
Jelle Vossen
Jelle Vossen moest de tranen bedwingen na affluiten.

Waar ligt de toekomst van Jelle Vossen? Een vraag die de spits zich zeker stelt na de degradatie van Zulte Waregem. En die het panel van Extra Time ook bezighoudt. "Hij heeft de kwaliteiten om in eerste klasse te blijven", is de conclusie. "Ik zou eens bellen naar Steven Defour...", tipt Filip Joos.

Hotline Joos geeft een tip

"Zou het niet een mooi verhaal zijn? Dat Jelle Vossen volgend jaar blijft en promoveert met Zulte Waregem.", gooit Aster Nzeyimana in de groep.

 

"Daar heeft hij te veel kwaliteiten voor. Hij heeft nog steeds zijn plek in eerste klasse. Dan wel bij een middenmoter", vindt Franky Van der Elst.

 

"Op je 34 is zo'n keuze maken niet evident", spreekt Wesley Sonck uit ervaring. "Vormer en Vossen waren waarschijnlijk al even bezig met de vraag: "Wat als we degraderen?""

 

"En Vormer, die bekijkt het wel. Maar Vossen zal toch vrezen dat ploegen voor hem de beslissing maken dat het gedaan is."

Als hij akkoord gaat met wat minder, want dat is het gevolg van zijn situatie, is KV Mechelen toch een optie.

Filip Joos

Te veel kwaliteit en een garantie op een tiental goals. Tegen Cercle toonde Vossen ook over de nodige inzet en cilinderinhoud te beschikken. Hij is op dit moment nog te goed om te stoppen, vinden de overige tafelgasten.

 

"Noem dan maar een ploeg op waar hij basispion is?", pareert Sonck. "Stel dat hij ergens op de bank zit, dan kan hij niet meer doen waar hij goed in is. Dat is een reden om toch te stoppen."

 

"Mocht ik hem zijn, bel ik Steven Defour", tipt Filip Joos. "KV Mechelen heeft geen spits. Als hij akkoord gaat met wat minder, want dat is het gevolg van zijn situatie, is dat toch een optie. En anders toonde hij krokodillentranen."

Gerelateerd: