Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Waalse Pijl-winnaar Dylan Teuns kampt met een gebroken hart na relatiebreuk

 wo 12 april 2023 15:20
Dylan Teuns
Dylan Teuns en zijn ex Lies vorig jaar na de Waalse Pijl.

Bijna een jaar geleden na zijn knappe overwinning in de Waalse Pijl komt Dylan Teuns (31) met minder leuk nieuws. De wielrenner laat via de sociale media weten dat er na 12 jaar een einde is gekomen aan zijn relatie met Lies.

"Ik ben niet de beste schrijver, maar dit wil ik graag zelf vertellen", begint Dylan Teuns zijn bericht. "12 jaar deelden Lies en ik lief en leed. Twee jaar geleden dachten we nog dat het voor altijd zou zijn."

 

"Toch is er een vreselijke beslissing genomen", gaat de Belgische toprenner voort. "We wilden niet uit elkaar groeien en toch is het gebeurd."

 

"Ik kan Lies alleen maar dankbaar zijn voor elke stap die ze naast me liep."

 

"We gaan allebei door een moeilijke periode", vertelt Teuns. "Om de rust te bewaren deel ik het nieuws mee via deze weg, zodat we onze energie kunnen sparen en ons focussen op de toekomst."

 

"Ik wens Lies het allerbeste toe."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Op sportief vlak begin ik aan mijn favoriete periode"

Komend weekend staat Dylan Teuns aan de start van de Amstel Gold Race. Daarna verdedigt hij zijn titel in de Waalse Pijl. Om over anderhalve week zijn voorjaar af te sluiten met Luik-Bastenaken-Luik.

 

"Op sportief vlak begin ik aan mijn favoriete periode", schrijft Teuns. "Zoals altijd wil ik mijn best doen en genieten van de sport die me na aan het hart ligt."