Ga naar de inhoud

Schrikwekkende beelden: bomen vallen tussen publiek op Masters

 vr 7 april 2023 23:53
Twee grote dennenbomen gingen door een windstoot tegen de vlakte.

Op de Masters zijn de toeschouwers aan de 17e hole met de schrik vrijgekomen toen drie grote dennenbomen tegen de vlakte gingen. Als bij wonder raakte niemand gewond, de eerste golfmajor werd meteen stilgelegd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Het klonk alsof er een tribune omwaaide." Zo omschreef Sergio Garcia, die op de 15e hole aan de slag was, de oorverdovende knal.

 

Het was evenwel geen tribune, wel drie grote dennenbomen die aan de 17e hole tegen de vlakte gingen door een felle windstoot, vlak tussen het publiek.

 

Als bij wonder raakte er niemand gewond, de toeschouwers konden nog net op tijd veilige oorden opzoeken.

 

De organisatie legde de major meteen stil. Morgen zal er pas weer gegolfd kunnen worden.

 

39 golfers, onder wie Thomas Pieters, konden hun tweede ronde nog niet helemaal afwerken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de tussenstand gaat de Amerikaan Brooks Koepka na een tweede ronde van 67 slagen (5 onder par) aan de leiding met in totaal 132 slagen (12 onder par). De Noord-Ier Rory McIlroy dreigt de cut te missen na een ronde van 77 slagen en een totaalscore van 149 slagen (5 boven par).

@wideworldofsports

The moment a group of trees almost hit spectators. 😳 ⛳ Stream #TheMasters FREE on 9Now #9WWOS #Golf

♬ original sound - Wide World of Sports