Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Jumbo-Visma verliest pion: Dylan van Baarle past voor Ronde van Vlaanderen

 do 30 maart 2023 15:20

Verrassing in de selectie van Team Jumbo-Visma voor de Ronde van Vlaanderen. Dylan van Baarle ontbreekt. De Nederlander, die dit seizoen al de Omloop Het Nieuwsblad won, kwam tijdens de E3 Saxo Classic ten val en is dus nog niet voldoende hersteld.

Wout van Aert, Christophe Laporte, Tiesj Benoot, Edoardo Affini, Tosh Van Der Sande, Nathan Van Hooydonck en Tim van Dijke. Dat zijn de renners die zondag aan de start staan voor de Nederlandse ploeg. De opvallende afwezige is Dylan van Baarle.

 

"Het is een aderlating voor de ploeg", vertelde Van Aert vandaag op zijn persconferentie. "In de lange klassiekers heeft Van Baarle al bewezen dat hij een meerwaarde is. Het is aan ons om dit nu goed op te vangen."

 

De reden achter het forfait van Van Baarle is zijn val vorige week in de E3 Saxo Classic op zijn knie. Daags nadien had hij ook last van zijn schouder.

 

Trainen deed hij wel nog, maar het team hield hem wel uit voorzorg aan de kant in Dwars door Vlaanderen. Nu komt ook de Ronde dus te vroeg voor de Nederlander.

De selectie van Jumbo-Visma

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: