Ga naar de inhoud

Wat een beelden: mensenmassa bestormt en bezingt Messi na etentje in Argentinië

 di 21 maart 2023 10:57

De wereldkampioenen zijn weer thuis en dat zullen ze geweten hebben. Uit Argentinië komen waanzinnige beelden van volksheld Lionel Messi die bestormd wordt door een uitzinnige menigte na een restaurantbezoek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Sinds de wereldtitel kent de Messi-gekte geen grenzen meer in Argentinië.

 

Samen met zijn familie ging de WK-held iets eten in Don Julio, een restaurant in de binnenstad van Palermo. Alleen bereikte het bezoekje van Messi al snel de inwoners, die massaal toestroomden aan de zaak.


Met honderden wilden ze allemaal een glimp opvangen van de Argentijnse volksheld. Tijdens het wachten zong de menigte massaal Messi toe en bij zijn buitenkomst volgde een ware bestorming - iedereen hoopte op een selfie of een aanraking.

 

Dat belooft voor de grote galamatch van de wereldkampioenen vrijdagnacht. Dan spelen ze in het stadion van River Plate een oefenduel tegen Panama en volgt er ook een officiële huldiging voor de wereldkampioenen.

 

De 63.000 beschikbare kaarten voor het vriendschappelijke duel waren binnen twee uur uitverkocht. Daarnaast waren er ook 130.000 (!) aanvragen voor een accreditatie binnen, terwijl de perstribune plaats heeft voor 344 journalisten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: