Selecties buitenland: Martinez neemt Cristiano Ronaldo mee, Verbruggen opgeroepen bij Oranje

  Niet enkel Domenico Tedesco stond voor moeilijke keuzes voor de bekendmaking van zijn selectie. Ook in het buitenland werden knopen doorgehakt. Zo besliste oude bekende Roberto Martinez om ene Cristiano Ronaldo op te roepen bij Portugal. Ronald Koeman neemt Bart Verbruggen op in het Nederlandse nationale team.

  Geen twijfels bij Roberto Martinez: ondanks zijn leeftijd en club, roept de Spaanse keuzeheer Cristiano Ronaldo op.

   

  De 38-jarige spits van Al-Nassr leek met zijn vertrek bij Manchester United een plekje in de Portugese selectie op te geven, maar Martinez ziet het niet zo zwart-wit.

   

  De superster moet opboksen tegen stevige concurrentie in de aanval. Zo is Club-killer Goncalo Ramos (Benfica) erbij, net als Rafael Leao (AC Milan), Joao Felix (Chelsea) en Diogo Jota (Liverpool).

  Koeman kiest voor Verbruggen

  Anderlecht ziet niet alleen Jan Vertonghen en Zeno Debast vertrekken in de interlandbreak, maar ook doelman Bart Verbruggen.

   

  Na uitstekende prestaties – onder meer tegen Villarreal in de Conference League – is Ronald Koeman overtuigd. Verbruggen moet de concurrentiestrijd aangaan met Jasper Cillessen (NEC) en Mark Flekken (Freiburg).

   

  Geblesseerde WK-held Andries Noppert is er niet bij.