Ga naar de inhoud

Selecties buitenland: Martinez neemt Cristiano Ronaldo mee, Verbruggen opgeroepen bij Oranje

 vr 17 maart 2023 15:40

Niet enkel Domenico Tedesco stond voor moeilijke keuzes voor de bekendmaking van zijn selectie. Ook in het buitenland werden knopen doorgehakt. Zo besliste oude bekende Roberto Martinez om ene Cristiano Ronaldo op te roepen bij Portugal. Ronald Koeman neemt Bart Verbruggen op in het Nederlandse nationale team.

Geen twijfels bij Roberto Martinez: ondanks zijn leeftijd en club, roept de Spaanse keuzeheer Cristiano Ronaldo op.

 

De 38-jarige spits van Al-Nassr leek met zijn vertrek bij Manchester United een plekje in de Portugese selectie op te geven, maar Martinez ziet het niet zo zwart-wit.

 

De superster moet opboksen tegen stevige concurrentie in de aanval. Zo is Club-killer Goncalo Ramos (Benfica) erbij, net als Rafael Leao (AC Milan), Joao Felix (Chelsea) en Diogo Jota (Liverpool).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Koeman kiest voor Verbruggen

Anderlecht ziet niet alleen Jan Vertonghen en Zeno Debast vertrekken in de interlandbreak, maar ook doelman Bart Verbruggen.

 

Na uitstekende prestaties – onder meer tegen Villarreal in de Conference League – is Ronald Koeman overtuigd. Verbruggen moet de concurrentiestrijd aangaan met Jasper Cillessen (NEC) en Mark Flekken (Freiburg).

 

Geblesseerde WK-held Andries Noppert is er niet bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: