Kijk of luister naar een nieuwe aflevering van Wielerclub Wattage

  Jan Bakelants, Ruben Van Gucht, Tom Boonen en Dirk De Wolf

  Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf zijn een dag vroeger dan gepland rond de tafel van Ruben Van Gucht komen staan. Ook de tweede aflevering van Wielerclub Wattage leverde nieuwe inzichten en straffe verhalen op.

  Beluister hier de podcast

  Of bekijk de aflevering op VRT MAX

  Wielerclub Wattage

  Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf zijn een dag vroeger dan gepland om de tafel van Ruben Van Gucht komen staan. Ook de tweede aflevering van Wielerclub Wattage leverde weer nieuwe inzichten en straffe verhalen op.
  vr 03 maart 2023 62 min

  Of bekijk de aflevering op YouTube

  Naast VRT MAX kun je Wielerclub Wattage als podcast ook beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.