Club Brugge-fans boos na derby: "Verhaeghe moet zijn geld bovenhalen en een échte trainer halen"

  Het geduld van de Club-fans wordt al enkele maanden zwaar op de proef gesteld.

  Met een 2-2-gelijkspel tegen Cercle Brugge konden de fans van Club Brugge zich na de derby allerminst tevreden stellen. Integendeel, de teleurstelling en zelfs boosheid spatten van de blauw-zwarte gezichten, zo stelde Sportweekend vast.

  "Het is erg dat je als Club-supporter moet supporteren voor de tegenpartij, want Cercle was veel beter", zei een Club-fan toen hij het Jan Breydelstadion verliet.

   

  "Het trekt op niks, en dat is al het hele seizoen zo. Het wordt tijd dat er ingegrepen wordt, want straks komt er niemand meer kijken. We kunnen beter naar het veldrijden gaan."

   

  Een andere Club-fan verwoordde het zo: "Het spel van Club is momenteel niet beter dan onder de vorige coach Carl Hoefkens. Dat (voorzitter) Bart Verhaeghe zijn geld eens bovenhaalt en een échte trainer haalt."

   

  ""No sweat no glory" heb ik de laatste 10 wedstrijden niet meer gezien bij Club", vulde nog een andere Club-supporter aan. "Ik hoop dat er snel wat meer gevoel en vechtlust terugkeren en dat het gedaan is met die show-beestjes."

   

  En meteen kwam de vraag om - nog maar eens - van trainer te veranderen... "Ik heb 52 euro betaald vandaag: bus, drank, ticket... Weer voor niets. Dit begint de mensen te irriteren..."

  Gerelateerd: