Ga naar de inhoud

Jarige Julie Vanloo houdt gsm verkeerd tijdens MNM-gesprek: "Ik ben er niet op vooruitgegaan"

 vr 10 februari 2023 15:12
Door problemen met het beeld zag Julie Vanloo er een beetje vreemd uit: "Ik ben dertig geworden en ben er precies niet op vooruit gegaan."
Door problemen met het beeld zag Julie Vanloo er een beetje vreemd uit: "Ik ben dertig geworden en ben er precies niet op vooruit gegaan."

Naar aanleiding van haar dertigste verjaardag was Julie Vanloo te gast bij "Kawtar en Keyaert" op MNM. De Belgian Cat vertelde hen over haar verjaardagsfeestje, de kwalificatie voor het EK en de nieuwe bondscoach. Er werd ook gegrapt over het vreemde beeld op de livestream en de toeterende Cats in de achtergrond. 

Het is dubbel feest voor Vanloo in Duitsland, want ze plaatste gisteren voor het EK basketbal met de Belgian Cats en vandaag viert ze haar dertigste verjaardag. 

 

Redenen genoeg  voor MNM om een videocall te doen met haar tijdens "Kawtar en Keyaert". 

 

Maar dat verliep niet vlekkeloos. Tijdens de videocall hield Vanloo haar gsm niet goed vast. Daardoor was het beeld erg uitgerekt en dat zorgde voor enige hilariteit tijdens het gesprek. 

 

"Jullie gaan straks goed lachen als je foto's ziet op sociale media. Het lijkt alsof jullie allemaal filters hebben op jullie gezicht", lacht radiopresentatrice Kawtar. 

Vanloo en haar mede-Cats - die op de achtergrond met feesthoedjes toeteren - kunnen er best om lachen.

 

"Zo breed dat we eruitzien", zegt Vanloo, gevolgd door enkele gekke bekken vlak voor de camera. "Ik ben dertig geworden en ben er precies niet op vooruitgegaan", grapt ze. 

 

Vanloo kreeg ook al een cadeautje van de Belgian Cats. "Ik kwam vannacht op mijn kamer en ze hadden het heel mooi versierd", zegt de spelverdeelster. "Verder kreeg ik nog een mooie pull, lekkere snoepjes en snacks en natuurlijk ook een pintje." 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: