Ga naar de inhoud

Virton legt zijn lot in handen van ex-Seraing-coach José Jeunechamps

 di 7 februari 2023 14:56

Bij Virton hebben ze trainer Christian Bracconi gewisseld voor José Jeunechamps, die eerder dit seizoen werd ontslagen door Seraing. Virton staat laatste in de Challenger Pro League en dreigt te degraderen naar de amateurdivisies.

Virton vecht al een paar jaar elk seizoen tegen de degradatie uit de tweede divisie. Soms dankzij wat juridische kunstgrepen wist de club uit de provincie Luxemburg telkens zijn hachje te redden.

Maar nu ziet het er wel heel benard uit voor Virton, dat met 14 punten uit 21 matchen helemaal onderaan staat. In de hoop alsnog een verlengd verblijf in het Belgische profvoetbal te verzekeren, werd coach Christian Bracconi de laan ingestuurd. José Jeunechamps, die dit seizoen werd ontslagen door eersteklasser Seraing, is zijn opvolger.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.