Ga naar de inhoud

Zus van Cristiano Ronaldo is "vernederingen" beu: "Verlaat het WK, kom naar huis"

 do 8 december 2022 07:04

Zelfs een klinkende zege blijft niet lang nieuws in Portugal wanneer het niet goed gaat met Cristiano Ronaldo. De vedette weigerde gisteren om te trainen met de bankzitters en deed een herstelsessie bij de basiself. Zijn zus deed ondertussen een emotionele oproep op Instagram: "Ik wil zo graag dat hij naar huis zou komen."

"Blijkbaar is alles wat hij ooit gedaan heeft niet meer belangrijk", opent Katia Aveiro haar betoog op sociale media. "Blijkbaar wordt dat vergeten."

 

De zus van Cristiano Ronaldo snapt niet dat de bondscoach hem op de bank durft zetten. "Nu hebben ze hem ineens niet meer nodig", klaagt ze. 

 

"Het is een schande dat ze een man vernederen die zijn land zoveel gegeven heeft. Ik weet niet waarom hij op de bank zit en begrijp het niet."

We hebben genoeg geleden, mensen zullen nooit weten hoeveel.

Zus Cristiano Ronaldo

Aveiro doet een oproep aan broerlief. "Ik wil zo graag dat hij naar huis zou komen, het nationale team verlaat en bij ons komt."

 

"Dan kunnen we hem omhelzen en vertellen dat alles in orde is. Dan herinneren we hem eraan wat hij bereikt heeft en uit welke familie hij kwam. We hebben genoeg geleden, mensen zullen nooit weten hoeveel."

 

"Kom naar huis", is haar boodschap duidelijk. "Wij zijn jou eeuwig dankbaar. Wat ik nu lees en hoor, is echt triest. Kom naar huis, we zijn er voor je. Tot de dood."

 

Een bericht dat Ronaldo met veel plezier zal gelezen hebben tijdens zijn herstelsessie in de gym.

Gerelateerd: