Ga naar de inhoud

Tarteletto-Isorex gooit Timothy Dupont reddingsboei toe: "Bewijzen dat ik niet afgeschreven ben"

 do 8 december 2022 13:15
Timothy Dupont is opgelucht dat hij in het wielerpeloton blijft.
Timothy Dupont is opgelucht dat hij in het wielerpeloton blijft.

Timothy Dupont heeft op het nippertje nog onderdak gevonden bij Tarteletto-Isorex. "Ik ben ploegbaas Peter Bauwens heel dankbaar voor deze kans", reageert onze 35-jarige landgenoot.

Van Bingoal-Pauwels Sauzen-Wallonie Bruxelles kreeg Timothy Dupont in het najaar te horen dat hij andere oorden moest opzoeken.

 

Een klap voor de 35-jarige Dupont, die eerder dit jaar afscheid moest nemen van zijn vader en beide schoonouders.

 

De Belgische sprinter gaf zichzelf nog tot 1 december de tijd om een nieuwe ploeg te vinden. Tarteletto-Isorex zag brood in Dupont en beide partijen kwamen tot een overeenkomst.

Tarteletto-Isorex rijdt allemaal koersen die op mijn lijf geschreven zijn

Timothy Dupont

"Als je ziet dat er plots zoveel renners van B&B Hotels op straat te komen te staan, dan wist ik dat er niet veel andere aanbiedingen meer uit de bus zouden komen", reageert Dupont.

 

"Ik ben Peter Bauwens (de ploegbaas van Tarteletto-Isorex) heel dankbaar voor deze kans."

 

"We rijden een mooi programma met wedstrijden zoals Nokere Koerse, de Bredene Koksijde Classic en de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Allemaal koersen die op mijn lijf geschreven zijn."

 

Dupont is geprikkeld om het ongelijk van Bingoal-Pauwels Sauzen-Wallonie Bruxelles aan te tonen. "Dit jaar heb ik ondanks alles nog mooie resultaten behaald. Volgend seizoen wil ik tonen dat ik het nog altijd kan en niet afgeschreven ben."

Gerelateerd: