Ga naar de inhoud

Van WK-avonturen in Japan tot vreselijkste schoonzoon van Sonck: het beste uit Villa Sporza

Een aflevering van Villa Sporza vol uitsmijters. Dat verdient een overzicht met de beste beelden.  Karl Vannieuwkerke en zijn gasten nemen je mee naar de avonturen van de Duivels op het WK in Japan, keuvelen over het verleden en kiezen hun minst favoriete schoonzoon. 

WK 2002: "Roberto Carlos kneep in mijn ballen"

Met Gert Verheyen en Wesley Sonck aan tafel, zag Karl Vannieuwkerke zijn kans schoon om eens terug te blikken op memorabele momenten op het WK van 2002 in Japan.

 

"Daar kneep Roberto Carlos in mijn ballen", Verheyen terug op zijn pijnlijke afscheidsmatch bij de Duivels. Van Wesley Sonck doken dan weer leuke beelden op van de excursie naar een vulkaan.

Bondscoach Huyghe mikt op 2034

De huidige generatie Rode Duivels kon ons nog geen wereldbeker bezorgen, dus mikt Thomas Huyghe op later succes.

 

Hij gaat in zijn reeks "Mini-Duivels" aan de slag met vijfjarige kinderen die op het WK van 2034 de wereld moet veroveren. Althans, dat is het plan...

Hommeles tussen Van Meir en Sonck

"Het was nooit mijn plan om naar Lierse te gaan", deelt Wesley Sonck een bekentenis aan tafel. "Maar het contract was te goed."

 

Daar speelde hij onder trainer Eric Van Meir net iets te weinig, naar zijn zin. Dat liet de spits ook duidelijk merken na een wereldgoal tegen Thibaut Courtois. Het levert alvast gemeende excuses op in onze studio.

Rondje minst ideale schoonzoon

Op het WK lopen of liepen er een aantal "boefjes" van spelers rond. Dat is ook onze tafel niet ontgaan.

 

"Wie zou je minst favoriete schoonzoon zijn uit al die spelers?", vraagt Karl Vannieuwkerke zich af. Huyghe kiest voor Cavani, "want dan zou je elke week een nieuwe monitor moeten kopen".

 

Wesley Sonck ziet Amy dan weer liever niet met een Engelsman naar huis komen.