Oefening baart kunst: Richarlison toonde op training al een staaltje van zijn wereldgoal

  Een gelukje? Absoluut niet bij Richarlison.

  "Ik heb al iets gelijkaardigs gedaan op training", reageerde Richarlison koeltjes na zijn wereldgoal tegen Servië. De Braziliaanse spits pakte uit met een heerlijke volley. Een kunstje dat hij oefende op trainingskamp in Italië. "Want als je het op training kan, doe je het ook tijdens de match."

  Hij is een vechter die toonde dat hij ook een genie is.

  Hugo Lloris, doelman Frankrijk

  De acrobatie van Richarlison is ook bij andere toplanden een gespreksonderwerp. Doelman Hugo Lloris, ploeggenoot bij Tottenham, uit zijn bewondering.

   

  "Het was een absolute klasseflits", geeft de Fransman toe. "Ik ben heel blij voor hem. Hij is misschien niet de meest geliefde speler bij Brazilië, maar Richarlison is een vechter die gisteren liet zien dat hij ook een genie is."

  Gerelateerd: