Ga naar de inhoud

Romeo Lavia krijgt nieuwe coach bij Southampton na slechte reeks

 ma 7 november 2022 11:36
Ralph Hasenhüttl was sinds eind 2018 aan de slag bij Southampton.

Southampton heeft coach Ralph Hasenhüttl op de keien gezet na de 1-4-nederlaag tegen Newcastle. Romeo Lavia, die net op tijd weer fit lijkt om aanspraak te maken op een WK-selectie, ziet assistent Ruben Selles voorlopig overnemen.

Hasenhüttl, die sinds 2018 aan het roer stond bij Southampton, voelde zijn stoel al even wankelen. De nederlaag tegen Newcastle, de 6e in 9 wedstrijden, deed hem uiteindelijk de das om.

 

Southampton staat op de 18e plek in de Premier League. Het legt zijn lot voorlopig in handen van de Spaanse assistent Ruben Selles, want woensdag volgt al een League Cup-duel tegen derdeklasser Sheffield Wednesday.

 

"Hasenhüttl vertrekt na een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan de club, waarbij hij getuige was van enkele memorabele resultaten en ook een sleutelrol heeft gespeeld in de ontwikkeling van onze clubinfrastructuur, identiteit en spelersploeg", klinkt het bij Southampton.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: