Ga naar de inhoud

VIDEO: De heerlijke goal van Julien Ngoy: "Je ziet dat die jongen kwaliteiten heeft"

Julien Ngoy viert zijn knappe doelpunt.

Mede dankzij een geweldige goal van Julien Ngoy heeft KV Mechelen woensdagavond gewonnen van Standard.  Debuterend KVM-coach Steven Defour was in zijn nopjes met de prestatie van de aanvaller.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Defour: "Ik had het voor de match gezegd"

De bijna 25-jarige Julien Ngoy, die in de jeugd nog bij Anderlecht en Club Brugge voetbalde, kon dit seizoen zijn stempel nog niet drukken bij KV Mechelen.

 

Met slechts één goal oogde zijn rapport voor gisteravond mager, maar zijn 2e van het seizoen was wel een pareltje. Ngoy ging de lijn af, sneed naar binnen en mikte de bal fraai in de verste hoek. Ook coach Steven Defour genoot.

 

"Fantastisch voor hem, zijn 2e goal van het seizoen. Ik had voor de match gezegd dat hij het verschil ging maken en dat heeft hij ook gedaan", sprak Defour na de wedstrijd.

 

"Als je ziet hoe hij gespeeld heeft en de manier waarop hij scoort, dan merk je dat die jongen kwaliteiten heeft."

 

Ngoy vertrok bij zijn doelpunt pal voor de neus van zijn trainer. "Ik riep "Pak hem!" Ik wist dat hij moeilijk te stoppen is eenmaal hij op snelheid komt en één op één is. Dat heeft hij goed gedaan. En hij schoot hem ook heel mooi binnen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.