Ga naar de inhoud

90 minutes zwaait Steven Defour uit: kijk naar "Afscheid van een vriend"

Het wekelijkse rondootje van podcast "90 minutes" is uit verband gespeeld: Steven Defour moet, nu hij hoofdcoach is geworden bij KV Mechelen, de groep verlaten. Maar niet zonder een ode aan "Stevie D". Uiteraard staan de vaste leden, mét een invaller, ook stil bij de rest van de voetbalactualiteit.

Afscheid van een vriend

KV Mechelen heeft een coach geBuijsd en in één moeite door de Steven vooruitgewend en een podcast gevierendeeld. We beginnen met een ode aan Stevie D - ergens tussen Petrarca en Guus Meeuwis in. Maar if it’s broken, you got to fix it: Wesley S viel in zijn carrière nooit met de glimlach in zoals vandaag.

 

Club Brugge walst door de Champions League, ook daarom putte Anderlecht zowaar moed uit een nederlaag. Er is de verrijzenis van Kepa, de quotes van Brobbey, Sarri en D’Haene. Real was uitgekookter dan een slap Barcelona, Mo Salah kreeg Pep op de knieën. En uit The Redeem Team valt misschien wel een ideetje voor de Rode Duivels in Qatar te puren.

Bekijk de aflevering van 90 minutes op VRT MAX

90 minutes

KV Mechelen heeft een coach geBuijsd en in één moeite door de Steven vooruitgewend en een podcast gevierendeeld. We beginnen met een ode aan Stevie D - ergens tussen Petrarca en Guus Meeuwis in. Maar if it's broken, you got to fix it: Wesley S viel in zijn carrière nooit met de glimlach in zoals vandaag. Club Brugge walst door de Champions League, ook daarom putte Anderlecht zowaar moed uit een nederlaag. Er is de verrijzenis van Kepa, de quotes van Brobbey, Sarri en D?Haene. Real was uitgekookter dan een slap Barcelona, Mo Salah kreeg Pep op de knieën. En uit The Redeem Team valt misschien wel een ideetje voor de Rode Duivels in Qatar te puren.
di 18 oktober 2022 120 min

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Max.