Ga naar de inhoud

Gezien in 90 minutes: "Casillas en Puyol hebben echt de beerput geopend"

Aster Nzeyimana, Steven Defour, Sam Kerkhofs en Filip Joos hebben in een nieuwe aflevering van 90 minutes de voetbalactualiteit besproken. VAR-fases, Arsenal, Charles De Ketelaere en de twittersoap rond Casillas passeren de revue.

Galloway Monkeys

Aster rijmt erop los, Steven kan de zege van Anderlecht niet rijmen met tactiek. De nieuwste reclamespot van Dash wordt opgenomen in Burgos, ze hebben daar opvallend schone lakens. 

 

Er is de gun(ners)factor van de koploper in de Premier League. En er waren een resem belachelijke, niet geVARde handsfases op het continent. Ooit komt het ervan, geeft Sam Cimitero de aftrap van de Clasico. In afwachting blijft hij nog even verenigingwatcher. En tot slot is dit de week waarin San Iker flink wat van zijn heiligheid verloor…

Luister naar de podcast van 90 minutes

Bekijk de aflevering van 90 minutes op VRT MAX

90 minutes

Aster rijmt erop los, Steven kan de zege van Anderlecht niet rijmen met tactiek. De nieuwste reclamespot van Dash wordt opgenomen in Burgos, ze hebben daar opvallend schone lakens. Er is de gun(ners)factor van de koploper in de Premier League. En er waren een resem belachelijke, niet geVARde handsbalfases op het continent. Ooit komt het ervan, geeft Sam Cimitero de aftrap van de Clasico. In afwachting blijft hij nog even verenigingwatcher. En tot slot is dit de week waarin San Iker flink wat van zijn heiligheid verloor?
di 11 oktober 2022 118 min

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Max.