Stef Peeters is hard voor ploegmaats: "Doet iedereen wel genoeg om in JPL te blijven?"

 zo 16 oktober 2022 09:25
Het gezicht van Stef Peeters spreekt boekdelen.

Het gaat niet goed met Eupen. Bij Cercle Brugge slikte het voor de tweede speeldag op een rij een zware nederlaag. Dat viel niet goed bij aanvoerder Stef Peeters. "We zijn afgetroefd op mentaliteit."

Eupen-coach Bernd Storck predikte na de zware nederlaag bij Cercle Brugge voor rust en positiviteit, maar zo had Stef Peeters het niet begrepen. Duidelijk teleurgesteld was hij hard voor zijn ploegmaats.

 

"We zijn afgetroefd op mentaliteit, op de tweede bal en op de goesting om er iets van te maken", zei de Eupense aanvoerder. "We zijn niet klaar om tegen de degradatie te spelen. Het was een nul over de hele lijn."

 

"Op geen enkel moment konden we aanspraak maken op een gelijkspel, laat staan op de drie punten. Sommige spelers moeten eerst eens denken wat nodig is om in eerste klasse te blijven."

Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of hij genoeg doet om in eerste klasse te blijven.

Stef Peeters

Peeters nam geen blad voor de mond. "Iedereen moet voor zichzelf eens uitmaken wat je elke dag moet brengen en niet enkel op zaterdag of zondag. Je moet ook dagelijks de juiste dingen doen en dat is blijkbaar een probleem."


De zware nederlagen tegen Gent vorige week en zaterdag tegen Cercle zaten Peeters duidelijk hoog. "Voor veel spelers blijkt het al moeilijk te zijn om elke dag op training te presteren. Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of hij genoeg doet om de club in eerste klasse te houden."

Gerelateerd: