Ga naar de inhoud

David Beckham 14 uur in rij om Queen te groeten, wereldster emotioneel bij kist

 vr 16 september 2022 16:23
David Beckham in de wachtrij.

Het Verenigd Koninkrijk neemt massaal afscheid van de Queen. En ook David Beckham wil op gepaste wijze zijn koningin eren. De voormalige voetbalvedette staat al sinds vannacht aan te schuiven rond de Westminster Hall. Lange tijd anoniem, tot zijn aanwezigheid plots viraal ging.

Een voorkeursbehandeling hoefde hij niet. Wereldster David Beckham had er net als duizenden andere Britten veel voor over om de overleden Queen een laatste keer te groeten.

 

In een piekfijn kostuum met Peaky Blinders-petje vergezelde de wereldster om 3 uur vannacht in alle stilte heel wat landgenoten in de enorme wachtrij voor Westminster Hall.

 

Naar verluidt bracht Beckham zelfs donuts mee voor zijn lotgenoten, die amper konden geloven wie er mee stond aan te schuiven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Onvermijdelijk ging de aanwezigheid van Beckham na verloop van tijd viraal op sociale media. Op het moment dat de ex-voetballer al 12 uur stond aan te schuiven, ontstond er zowaar een extra wachtrij voor een selfie of interview met Beckham.

 

De Engelsman stond de pers ingetogen te woord. “Ik had het geluk om op enkele momenten in mijn leven rond de Queen te zijn”, vertelde Beckham. “Het is een trieste dag, maar ook eentje om haar enorme nalatenschap te herinneren.”

 

Beckham was - na 14 uur wachten - bijzonder emotioneel toen hij arriveerde bij de kist van de Queen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: