Ga naar de inhoud

Gehoord in 90 minutes: "Tuchel had niet enkel met Lukaku een probleem"

 di 13 september 2022 16:59

Elke week praten de 4 musketiers (Aster Nzeyimana, Steven Defour, Sam Kerkhofs en Filip Joos) meer dan 90 minuten over de voetbalactualiteit in 90 minutes. Al komen ook olifanten, zebra's en een vechtscheiding ter sprake. Luister of kijk hier.

Leuvense zebra

Run babies run. Numerologen zouden er een vette kluif aan hebben: 23-4–4-10-50. Het staat in ons aller agenda’s. The Queen en de VAR worden aan elkaar gelinkt - spoiler: ze is wel degelijk on the other side. Steven was bijna een invincible - daar staken enkele coupes (niet la coupe) een stokje voor. Aster ziet een paarse olifant - en dat kan kloppen, roze is het beest zeker niet. 

 

We banen ons de weg door de modder van een Romeinse vechtscheiding. Sam was dit weekend een zebra met een Leuvens hongertje. Antwerp is griezelig perfect, Tuchel was perfect griezelig - of zit de Londenfobie van zijn inmiddels ex-vrouw daar voor iets tussen? En een kleine tip: de uitsmijter van Sam is de moeite van het luisteren waard - maar opgelet: naar het einde scrollen vergalt uw kijk-of luisterplezier!

Bekijk de afleveringen van 90 minutes op VRT MAX

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Max.