Fenerbahçe-fans-scanderen "Vladimir Poetin" in duel met Dinamo Kiev: "Betreurenswaardig"

    De supporters van Fenerbahçe hebben zich woensdagavond van hun lelijkste kans laten zien. In de Champions League-voorrondewedstrijd tegen Dinamo Kiev  uit Oekraïne scandeerden de fans de naam van de Russische president Vladimir Poetin.

    Fenerbahçe-coach Jorge Jesus wilde na de wedstrijd niet reageren om de gezangen van de supporters, Dinamo Kiev-coach Mircea Lucescu deed dat wel. "Het was betreurenswaardig", vond de Roemeense oefenmeester.

    "Op het veld verliep alles zoals gepland, maar met dergelijke uitlatingen van fans in de tribunes hadden wij geen rekening gehouden", aldus Lucescu, die uit protest zijn kat stuurde naar de persconferentie.

    Dinamo Kiev haalde het in Turkijke wel na verlengingen met 1-2 en plaatste zich zo voor de 3e kwalificatieronde, waarin de Oekraïners het opnemen tegen het Oostenrijkse Sturm Graz