Ga naar de inhoud

Steekspelletje op Twitter! Gaudu: "Wout the fuck", Van Aert: "Gaudu-verdomme"

 di 7 juni 2022 18:18
David Gaudu vierde zijn zege gevat op Twitter.

Wout van Aert was de gedoodverfde winnaar in de derde etappe van de Dauphiné, maar David Gaudu stak daar nog net een stokje voor. Op Twitter zetten de twee hun steekspelletje voort.

Gaudu stak zijn verbazing niet onder stoelen of banken. "Ongelooflijk, tot mijn eigen verbazing raak ik nog voorbij Wout van Aert", reageerde de Fransman.

 

Op Twitter vatte hij het gevat samen: "Mais Wout the fuck", schreef hij.

 

Het duurde niet lang vooraleer ook Van Aert met een minstens even leuke repliek kwam: "Gaudu-verdomme", antwoordde de Belgische kampioen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gaudu: "Fijn om te winnen na alle ellende"

"Ik zat wat te ver toen de sprint begon", analyseerde Gaudu. "Dus dacht ik bij mezelf: dit gaat niet werken. Met nog 500 meter te gaan zag ik plots Kevin (Geniets) terugkomen en ik pakte zijn wiel." 


"Eenmaal de sprint helemaal begon, raakte ik een beetje ingesloten, maar ik voelde dat ik kracht had in de benen en ging er vol voor. Ik kwam terug bij Wout in de slipstream, en ik geloofde erin dat ik hem kon pakken en dat is wat ik deed, een beetje tot mijn eigen verbazing."   


"Het is vooral fijn dat ik win na alle ellende in maart en april", aldus Gaudu, die een breuk in een ruggenwervel opliep in de tweede etappe van Parijs-Nice, maar nog enkele dagen verder reed. Daarna moest hij wegens bronchitis passen voor de Ardense klassiekers. 


"Nu kan ik eindelijk dat hoofdstuk afsluiten. Hier winnen betekent veel voor mij. De ploeg heeft de hele dag goed gewerkt, dus ook hen moet ik bedanken. De benen voelen goed aan en dat geeft hoop voor wat nog volgt deze week."

Gerelateerd: