Ga naar de inhoud

Batshuayi neemt afscheid van Besiktas en keert weer terug naar Chelsea

 ma 23 mei 2022 14:31

De tijd van Rode Duivel Michy Batshuayi zit er opnieuw op. De uitleenbeurt van de spits zit erop. Hij is officieel nog altijd eigendom van Chelsea. "Het is een moeilijk seizoen geweest", schrijft hij op Instagram. "Ik heb alles gegeven voor dit truitje en het doet pijn dat ik niet vaker gescoord heb."

Batshuayi scoorde dit seizoen 14 goals in het truitje van Besiktas. Hij kwam er vorige zomer terecht nadat Chelsea hem voor de zoveelste keer moest uitlenen.

 

Hij pakte bij de Turkse club de Supercup, maar in de competitie eindigde het op plek 6 en greep het naast de Europese tickets. Nu zit zijn tijd er daar weer op.

 

"Ik wil iedereen bedanken voor de warme ontvangst. Nergens heb ik zoveel passie gezien als hier. Ik werd al snel verliefd op deze club en op dit land", schrijft de Rode Duivel.

 

"Maar het is een lang, frustrerend en moeilijk seizoen geweest. We hadden het beter kunnen en moeten doen. Ik heb alles gegeven voor dit truitje, en ik vind het spijtig dat ik niet vaker heb kunnen scoren."

 

"Ik hoop dat jullie mij op een goede manier zullen herinneren. Ik zal de mooie herinneringen koesteren."

 

Batshuayi keert terug naar Chelsea waar hij nog een contract van een jaar heeft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.