Bologna-spits solliciteert prompt bij Milan na titelrivaal Inter dreun te geven

Nicola Sansone was de held van Bologna én Milan.

Het ene plezier is het andere waard. Bologna-spits Nicola Sansone heeft Milan misschien wel de Scudetto bezorgd door Inter een pijnlijke nederlaag aan te smeren en daar mag iets tegenover staan, vindt hij. "Hopelijk was Milan aan het kijken. Misschien kunnen ze me bedanken met een huurdeal, zodat ik in de Champions League kan spelen", lachte hij.

Veel moeite hoefde Sansone evenwel niet te doen, want het was misschien wel de gemakkelijkste goal uit zijn carrière. De spits kon de bal na een blunder van Inter-doelman Ionut Radu gewoon binnenlopen.

 

Maar Sansone, die al van kindsbeen af supportert voor Milan, genoot er met volle teugen van dat hij uitgerekend rivaal Inter een nederlaag had aangesmeerd.