Ga naar de inhoud

John van den Brom gaat aan de slag in Saudi-Arabië

 vr 1 april 2022 08:03
" "
John van den Brom werd in december ontslagen bij Genk.

John van den Brom is weer actief als trainer: nadat hij in december ontslagen was door Genk, tekende de 55-jarige Nederlander in Saudi-Arabië een contract tot het einde van het seizoen 2022-2023 bij Al-Taawon.

Van den Brom loodste Genk vorig seizoen naar bekerwinst en de tweede plaats van de competitie. Maar dit jaar vielen de resultaten tegen, begin december scheidden de wegen van coach en club. Opvolger Bernd Storck bracht evenwel weinig beterschap in Limburg.

Al-Taawon is voor Van den Brom nog maar de derde werkgever buiten Nederland. Eerder was hij in ons land als hoofdcoach aan de slag bij RSC Anderlecht. In Nederland coachte hij onder meer AZ, FC Utrecht en Vitesse.

Tweets van Al-Taawon:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.